30 Nisan 2012 Pazartesi

Beşiktaşlı Bebek Kurabiyeleri

Bebek kurabiyelerine bir yenisi daha, ama bunlar fanatik beşiktaşlı bebeklerin baby shower kurabiyesi :)
Vakitsizlikten paketlenmemiş fotoğraflarını yayınlayamıyorum :( Kurabiyeler beşiktaş logolu, bebek ayağı, biberon ve tulum olmak üzere 4 setten oluşuyor.









28 Nisan 2012 Cumartesi

4 Yaş Kurabiyeleri

Zeynep'in 4 yaş kurabiyelerini baharın gelmesiyle en sevdiğim pembe-koyu sarı renk uyumuyla hazırladım.Herkesinde çok beğenisini kazanmış.Paketlemede yardım eden eşime buradan teşekkürü bir borç bilirim :)









26 Nisan 2012 Perşembe

Diş Buğdayı Pastası

Porsiyon dilimli pastamla beraber diş buğdayı pastamı da beraber hazırladım.Tabii sahipleri farklı :) Diş buğdayı pastam 20 kişilik ve içi çikolata-fıstıklı ganaj kaplıdır.







24 Nisan 2012 Salı

Porsiyon Dilim Düğün Pastası

Bu yayınımı daha yayınlamadan o kadar çok heyecanlandım ki..Bir an önce pastam bitsin de fotoğraflarını çekip blogumda yayınlamak istedim.Pastamla tam dolu dolu 2 gün uğraştım. Yorgunluğum pasta yapımının 2. gününde heyecanımın bastırmasıyla ortadan kayboldu. Porsiyon dilim pastaları hazırladıktan sonra sıra fotoğraflamaya gelmişti ama ne yazık ki bir yandan da diş buğdayı pastamı yetiştirmem gerektiği için resimlemem hiç içime sinmedi. Bu kadar emek verdikten sonra fotoğraflamanın başarılı olmaması beni gerçekten çok üzdü. Fotoğraflarda arka planda elimden geldiğince ufak oynamalar yaptım.Umarım başarılı olmuşumdur :)
80 adet porsiyon dilim pasta modeli Yasemin Hanım'ın isteği üzerine sade ve yaldızlı model çalışması yapıldı. İçeriği çikolata-fıstıklı ve ganaj kaplıydı.
Yorumlarınızı bekliyorum...  :)





,








18 Nisan 2012 Çarşamba

Bekarlığa Veda Partisi Kurabiyeleri

Bu postumu bir an önce sizinle paylaşmak istedim.Aslında paylaşımımın yanında biraz da tedirginlik var.Acaba yanlış anlaşılırmıyım diye.Siparişi aldığımda ve modeli gördüğümde yüzümde kocaman bir gülümseme oldu.Tabii kurabiyeleri yaptıktan sonra kurabiyeleri gösterdiğim herkesin yüzünde de gülümsemeyi görünce daha da çok paylaşmak istedim.
Kurabiyelerim  bekarlığa veda partisine eşlik ediyor bu gece :)









15 Nisan 2012 Pazar

Caillou Pastası

Yeni haftaya büyük bir heyecanla girmeden önce sizinle caillou pastamı paylaşmak istedim.Caillou pastam muz- çikolatalı ve ganaj kaplıdır.Bu arada heyecanımın sebebi gelecek pazara kocaman bir stand üzerinde tek porsiyonlardan oluşan nişan pastası hazırlayacak olmam :)





9 Nisan 2012 Pazartesi

Çiftlik Pastası

Rengarenk ve şirin bir pasta hazırlama fırsatını küçük Deniz sayesinde gerçekleştirmiş oldum.Deniz tam bir hayvanat bahçesi tutkunuymuş.Hayvanat bahçesinde ki hayvanlar onun istediği doğrultusunda olduğu için sevimli inek ve kuzuların yanında aslan ve timsah figürlerini aynı karede kullanmak zorunda kaldım.Aslan figürü şeker hamuru yerine Deniz'in istediği üzerine kendi oyuncağı olan aslancık pastasının üzerinde yer aldı.









7 Nisan 2012 Cumartesi

Cake Pop

Aslında bu yazımı daha önce paylaşacaktım ama arkadaşım Seda'dan izin çıkmasını bekledim.Neden ki? diye sorduğunuzu duyar gibi oluyorum.Yeni anne olacak arkadaşım Seda'nın İstanbul dışında olması nedeniyle siparişini bana yönlendirmesi üzerine cake pop yapma imkanı buldum.Aslında teorik olarak cake pop hakkında çok şey araştırıp, öğrenmiştim ama bir türlü yapma fırsatı bulamamıştım.Ha bugün ha yarın derken sipariş olarak karşıma çıktı.Gamze Hanım Seda'nın dreamcookiess.blogspot.com sitesinde beğendiği modelin aynısını çalışmamı istedi.Sadece kızının saçları kahve olduğundan saçlarda küçük bir renk değişikliği yaptım. Hemen kollarımı sıvayıp mutfağa geçtim. Gece geç saatlere kadar cake popları yapmakla uğraştım.Ayrıca eşimin cake pop yapımında bana yaptığı yardımı es geçemiyecem. Kızların saçını yapmamda bana yardım etmeseydi sanırım sabah 5 gibi bitirirdim.
Ertesi gün Gamze Hanım'ın babasına cake popları teslim ettim ve 2 gün sonra Gamze Hanım'dan müjdeli haberleri aldım. Cake poplarım çok büyük ilgi görmüş ayrıca lezzeti de çok beğenilmiş.Bana blogumda paylaşmam için parti resimleri göndermişti fakat ben kayda almadan mail kutumu temizlediğim için resimleri kaybettim:( Sadece bir kare resim var. Sizden de yorumlarınızı bekliyorum...











6 Nisan 2012 Cuma

Resimli Pasta

Tüm masal güzellerinin bir arada olduğu resimli pastam Duru'nun doğum günü için hazırlandı.Pastam frambuaz-çıkolatalı ganaj kaplıydı.






5 Nisan 2012 Perşembe

Deli Kızın Pastası

 Bugün benim doğumgünüm :) Bu mutlu günümde size deli dolu bir pasta paylaşmak istedim.Aslında bu siparişim beni çok güldürdü.Neden mi? Serdar Bey dedi ki benim sarışın çatlak bir kızım var,kendi gibi çatlak bir pasta yapabilirmisiniz. Biraz da kafasında ki modeli anlattı.İşte karşıya böyle bir sonuç çıktı.Serdar Bey'in demesi üzerine sizinle paylaşıyorum.''Aynı bizim kız olmuş bu''


2 Nisan 2012 Pazartesi

Logolu Kurabiyeler

Yine büyük bir hummalı çalışmanın ardından ortaya çıkan güzel işin getirdiği o büyük mutluluğun hazzını yaşıyorum.Lego firmasının eğitimlerini süsleyecek logolu kurabiyelerim yerine sağsalim teslim edildi.Teşekkürlerimizi de aldıktan sonra evimize büyük mutlulukla geri döndük.Bu sefer fotoğraf çekecek bol bol vaktim olduğu için sizinle bir sürü fotoğraf paylaşabileceğim.





  

Avukat Pastası

Ahmet Bey'in Avukat oğluna yaptığı sürpriz doğum günü pastası da tabii ki avukat temalı oldu.Pasta parça çikolata-fıstıklı ve ganaj kaplıydı.Bu arada pastadan aldığım yorumlar ayaklarımı yerden kesmeye yetti :)


Aşk Demeti Kurabiyeleri

Bloguma bir kaç gün ara vermek zorunda kalmıştım.Bunun sebebi beni bana bir uğraştıran cake pop siparişim oldu.Ama ortaya çıkan sonuçları görünce bu yorgunluğa değmiş dedim :) Cake poplarımı yayınlamadan önce sizinle önce aşk demeti kurabiyelerimi  paylaşacağım.Tuğba Hanım'ın arkadaşına hediye ettiği kurabiye demeti işte karşınızda.Benimle yorumlarınızı paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Mutlu hafta başları dilerim herkese..




Popüler Yayınlar